En Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Bapnın estetik konstrüksiyonsı ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğu kez metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden örgülmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda güvenliği tedarik etmek midein lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım antrparantez elementlere karşı sıyanet sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın ve müstacel durum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu kısım bazı modellerde olağan kapı koluna benzer. 

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden henüz bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin yönı teselsül opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik kol ile elan kesif yararlanma sağlanabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi yangın kapısı dair mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme kızılınan bu yazımızda;

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve gözlemek bileğerlidir.

Report this wiki page